Je kunt je aanmelden via de aanmeldknop op de homepage.

Op het formulier vul je de antwoorden in op een paar vragen, zoals je naam, geboortedatum, telefoonnummer en emailadres. Ook vragen we naar bijzonderheden waar we rekening mee moeten houden. Bijvoorbeeld als je slecht ter been bent of liever alleen afspreekt met een man/vrouw of met iemand van ongeveer dezelfde leeftijd. En je kunt aangeven wat je graag zou willen doen. Maar als dat alles je niet uitmaakt is het ook prima!

Buna

Iedereen die in Nijmegen woont, werkt of naar school gaat kan meedoen. Als je buiten Nijmegen woont mag je ook meedoen, maar houd er dan rekening mee dat je waarschijnlijk naar Nijmegen moet reizen. Belangrijk is ook dat je ouder dan 18 jaar bent. Anders kun je je niet aanmelden. Mocht je jonger zijn en toch graag mee willen doen, dan kun je ons mailen. We kijken dan samen of we ontmoetingen kunnen bedenken waar je wel aan mee kunt doen.

Na je aanmelding krijg je een email van ons met wat meer informatie. In de email staat ook het telefoonnummer en emailadres van iemand waar je mee af kunt spreken. Dat krijgt hij/zij ook van jou. Daarna is het aan jullie wat je gaat doen en waar je afspreekt. Je spreekt één keer af. Als je het leuk vindt kun je ook vaker afspreken.

We bewaren je gegevens om ze te kunnen sturen naar degene waarmee je afspreekt. Ook kunnen we je zo uitnodigen als we een gezellige bijeenkomst organiseren waar iedereen bij kan zijn.

Mocht je van gedachten veranderen en niet (meer) mee willen doen dan kun je een email sturen naar info@denijmeegseontmoeting.nl. We verwijderen dan je gegevens uit ons bestand.